zaterdag 31 januari 2009

Challenge 1

Hier is de eerste challenge van Scraptea. Dit keer is het een thema challenge. Dit betekent dat je alles mag maken wat je wilt (Lay-out, kaart, miniboekje, iets gealtered etc.), als het thema maar duidelijk is. Met valentijn voor de deur, hebben we gekozen voor het thema

Liefde

alles mag, als de liefde er maar vanaf spat. Eind van de maand wordt er een winnaar gekozen en die ontvangt dan een prijs. Deze prijs wordt natuurlijk te beschikking gesteld door SCRAPTEA. Hieronder de projecten van het DT-team. We wensen jullie veel plezier en succes met het maken van deze challenge.

Hoe doe je mee:
  • Deze challenge loopt tot zaterdag 28 februari. Zondag 1 maart wordt de winnaar van deze challenge hier bekend gemaakt.
  • Plaats een berichtje onder dit topic met een link naar je project. (Voor diegenen die geen blog hebben, die een foto mailen naar scraptea@gmail.com)

Liefs, Esther, Daan en Ceciel

Project van Ceciel
2 valentijnskaarten



Project van Daan

Harten doosje


Project van Esther

Love Card

zaterdag 24 januari 2009

Sneak Peak workshop 1 februari & leuk nieuws

Hoi iedereen,


Hier is de Sneak van Esther, wat is hij gaaf he. Hoop dat jullie er zin in hebben, wens jullie alvast veel plezier op deze dag.


En hier dan het nieuwtje voor alle bloglezers. Vanaf 1 februari komt er een maandelijkse ScrapTea Challenge. Elke maand een nieuwe uitdaging van kaartjes tot miniboekjes, dus voor elke scrapper wat wils. Wil je op de hoogte blijven, kom dan af en toe even spieken op het blogje.

liefs Esther, Daan & Ceciel

zondag 18 januari 2009

Sneak Peak Valentijn Workshops

Op 7 februari is er een Valentijn Workshop bij ScrapTea, hier alvast een Sneak Peak voor de workshoppers, hoop dat jullie er zin hebben. Ik in ieder geval wel.

Liefs Daan