zondag 29 maart 2009

Challenge 3 en winnaar van de 2e challenge

De Winnaar van de 2e Scraptea-Challenge is geworden:

Petra

(Als je je adres naar info@scraptea.nl of scraptea@gmail.com mailt, zal Esther van Scraptea zorgen dat er een leuke prijs naar je toe komt.)
Het was voor ons natuurlijk hardstikke moeilijk om een winnaar te kiezen uit al jullie leuke projecten. We willen alle deelnemers echt super bedanken voor het meedoen en hopen dat jullie met onze 3e Challenge ook weer van de partij zijn.

Challenge 3
Dit keer hebben we de volgende challenge bedacht. Je mag wederom alles maken wat je leuk vind als het maar de volgende items bevat:

  • 3 tags

  • Minimaal 3 knopen

  • Minimaal 3 bloemen

Eind van de maand wordt er een winnaar gekozen en die ontvangt dan een prijs. Deze prijs wordt natuurlijk te beschikking gesteld door SCRAPTEA. Hieronder de projecten van het DT-team. We wensen jullie veel plezier en succes met het maken van deze challenge.

Hoe doe je mee:

  1. Deze challenge loopt tot zaterdag 25 april. Zondag 26 april wordt de winnaar van deze challenge hier bekend gemaakt.

  2. Plaats een berichtje onder dit topic met een link naar je project. (Voor diegenen die geen blog hebben, die een foto mailen naar scraptea@gmail.com)

Kaart van Esther


Kaart van Ceciel


Daan

Helaas geen inzending van mij deze keer, door een longontsteking ben ik er niet aan toe gekomen om hem af te maken. Wie weet lukt het van de week en dan plaats ik hem alsnog.


Veel liefs,
Esther, Daan en Ceciel

2 opmerkingen:

Corinde's Creations zei

Het zou leuk zijn om een link te hebben naar Petra haar werk. Al denk ik zelf dat het 1 van de twee was die geen blog hebben. Het is wel zo leuk om de winnende uitwerking te kunnen bekijken.

Groetjes, Corinde.

Janny zei

hoi Esther ik heb een projectje gemaakt..je kan hem vinden op mijn blog
http://itsscraptime.blogspot.com/

helaas weet ik niet hoe je een direkte link kunt plaatsen...sorry