zondag 10 mei 2009

Challenge 4

Helaas hebben we geen winnaar voor de 3e challenge omdat er maar 2 inzendingen waren. Natuurlijk willen wij wel graag Laura, Janny en Arine bedanken voor hun bijdrage.
Onze nieuwe challenge bestaat uit een sketch. Je mag op basis van deze sketch een lay-out maken of een kaart. Natuurlijk mag je de sketch ook spiegelen. We willen de sketch graag terug zien in je project. Uiteraard kun je je project verder opleuken met embelishments e.d.

Bij minimaal 5 ingezonden projecten wordt er eind van de volgende maand een winnaar gekozen en die ontvangt dan een prijs. Deze prijs wordt natuurlijk te beschikking gesteld door SCRAPTEA. Hieronder de projecten van het DT-team. We wensen jullie veel plezier en succes met het maken van deze challenge.

Hoe doe je mee:

  • Deze challenge loopt tot zaterdag 27 juni. Zondag 28 juni wordt de winnaar van deze challenge hier bekend gemaakt.
  • Plaats een berichtje onder dit topic met een link naar je project. (Voor diegenen die geen blog hebben, zij kunnen een foto mailen naar scraptea@gmail.com)

Hieronder de uitwerking van het Scraptea-team:


Esther


Ceciel


XOXO Het Scraptea-team

2 opmerkingen:

Janny zei

jammer dat er zo weinig inzendingen waren...deze challenge is ook weer leuk!

*~Patries~* zei

Ik kwam hier via Scraptea webwinkel, jammer dat er weinig mensen meedoen, ik zal eens kijken om mee te doen en meiden te informeren dat deze wedstrijden erzijn :D